nu gesloten
3

Eerstvolgende evenement

Summervibes - Wijn & Spijs avond

05 augustus 2021 Alle evenementen

Kerstpakketten Made

bij Madame Délicieux

Mooie kerstpakketten uit Made


Op zoek naar unieke en mooie kerstpakketten in Made voor personeel, familie of vrienden? Laat jouw ideale kerstpakketten samenstellen of kies voor kant-en-klare pakketten bij Madame Déliciceux in Made.

Samengestelde kerstpakketten

In het gezellige winkeltje van Madame Délicieux is er een groot assortiment aan heerlijke producten voor om in een kerstpakket te stoppen. Je kunt kiezen voor een kerstpakket met een robuuste houten plank of zonder een plank. Verder kun je een keuze maken uit verschillende lekkernijen, zoals een saltufo, een stukje oude kaas, biscuitmix, een ginger bread house en nog veel meer. Voeg hier nog een ideale rode wijn aan toe en jouw personeel, familie of vrienden kunnen heerlijk genieten met de kerstdagen en oud en nieuw! kerstpakketten MadeKant-en-klare kerstpakketten

Krijg je toch een beetje kerststress en heb je geen idee hoe je een kerstpakket moet samenstellen? Voorkom dit en vraag advies aan de dames en heren van Madame Délicieux. Of kies voor de gemakkelijk weg, een kant-en-klaar kerstpakket uit Made. Er zijn een aantal voorbeelden van pakketten in de winkel te bekijken of je kunt ook altijd bellen naar de brasserie voor meer informatie.


Kerstpakketten bestellen in Made


Vanaf 10 kerstpakketten worden de pakketten kosteloos bezorgd binnen de gemeente Drimmelen. Wil je het buiten deze gemeente laten bezorgen? Bel of mail naar Madame Délicieux en de mogelijkheden worden besproken. 

Woon je in Made en wil je een kerstpakket laten maken, dan kun je bij ons langskomen om zelf je producten te kiezen en het wordt altijd feestelijk ingepakt.
Wil je meer informatie over de kerstpakketten in Made, neem dan contact op via de mail of bel naar 0162 - 853135.
  • Originele kerstpakketten uit Made
  • Samengestelde pakketten of kant-en-klaar
  • Laten bezorgen of ophalen
  • Altijd feestelijk ingepakt
Reserveren

Volg ons

@madamedelicieux

Eerstvolgende evenement
Summervibes - Wijn & Spijs avond

05 augustus 2021
Ogenblik geduld a.u.b.