nu geopend
0

Eerstvolgende evenement


Geen evenement gevonden
Alle evenementen

Privacyverklaring

Madame Délicieux respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens alleen voor de diensten waar je om gevraagd hebt.  

ABOUT

Madame Délicieux is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 65049551 en is een Nederlandse hoofdvestiging gevestigd in Made.  

Madame Délicieux is verantwoordelijk voor het verzamelen en gebruiken van je persoonlijke gegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring. Voor vragen, opmerkingen of klachten met betrekking tot de verwerking van je persoonsgegevens kun je contact opnemen via info@madamedelicieux.nl.  

DOELEINDEN

We verzamelen of gebruiken je persoonsgegevens nooit voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacyverklaring, tenzij we hiervoor van tevoren je toestemming hebben verkregen.  

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Madame Délicieux zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Het kan voorkomen dat wij derde partijen inschakelen om een dienst of project uit te voeren (bijvoorbeeld IT of software-experts). Madame Délicieux zal deze derde partijen uitsluitend toegang geven tot systemen met persoonlijke gegevens indien dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de opdracht of dienst. De door ons ingeschakelde derde partijen zijn verplicht om een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen waarin zij zich verplichten om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.  

BEVEILIGING & BEWAARTERMIJN

Madame Délicieux neemt de benodigde technische en organisatorische maatregelen om je persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies of onrechtmatig gebruik.  

Madame Délicieux bewaart persoonsgegevens niet langer dan voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld en verwerkt. Het bewaren van persoonsgegevens kan nodig zijn om taken goed uit te kunnen oefenen of om wettelijke verplichtingen te kunnen naleven. Zie cookieverklaring.  

COOKIES

Je moet de privacyverklaring van derden raadplegen voor meer gedetailleerde informatie over hun handelen, als ook voor instructies over hoe de opt-out van bepaalde zaken werkt. Deze privacyverklaring is hierop niet van toepassing. Madame Délicieux heeft geen controle over de activiteiten van derden.  

Bij een bezoek aan onze website of bij gebruik van sommige van onze producten slaan de servers automatisch informatie op, zoals de URL, IP-adres, browsertype en -taal, en datum en tijd van je bezoek.   Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven (Google) om advertenties weer te geven wanneer je onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet jouw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over je bezoek (aan deze of aan andere websites) om advertenties weer te geven over goederen en services waarin je wellicht geïnteresseerd bent. Als je hierover meer informatie wenst of als je wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klik dan op deze link.  

Als je cookies wilt uitschakelen, kan dat via onze cookieverklaring of via je eigen browser. Meer gedetailleerde informatie over het beheer van cookies met specifieke webbrowsers kunnen worden gevonden op de browsers betreffende websites.

RECHTEN VAN BETROKKENE

Als relatie van Madame Délicieux heb je na schriftelijk verzoek de mogelijkheid je persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht feitelijke onjuistheden bevat, kunt je ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Daarnaast kun je, indien je niet wilt worden benaderd met informatie over onze producten en diensten, ons hiervan schriftelijk op de hoogte stellen.  

RECHTEN

Je kunt je beroepen op de volgende rechten:
  • Recht op het inzien van je gegevens;
  • Recht op het verwijderen van je gegevens;
  • Recht op het aanpassen van je gegevens;
  • Recht op het bezwaar maken op de verwerking van je gegevens;
  • Recht om je gegevens over te dragen;
  • Recht op het intrekken van de verleende toestemming;
  • Recht om klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Wanneer u zich wil beroepen op een of meerdere rechten, kan er contact worden opgenomen met Madame Délicieux via info@madamedelicieux.nl.  

DISCLAIMER

De op of via deze website verstrekte informatie is slechts algemeen van aard. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld, kan Madame Délicieux niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. De verstrekte informatie kan, zonder nadere berichtgeving, te allen tijde worden gewijzigd. Madame Délicieux is gerechtigd de terbeschikkingstelling van de informatie op deze website te beëindigen of de toegang daartoe te beperken. Deze website kan verwijzingen bevatten (bijvoorbeeld door middel van een hyperlink, banner of button) naar de websites van derden. Madame Délicieux heeft geen zeggenschap over deze websites noch is Madame Délicieux verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites  

WIJZIGINGEN

Deze privacyverklaring kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd bij wijzigingen in de bedrijfsvoering van de Kamer van Koophandel. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.   Heb je suggesties, klachten, of vragen over onze privacyverklaring? Stuur een e-mail naar info@madamedelicieux.nl.  

Update: september 2020

Reserveren

Vanaf 28 April mogen wij ons voorterras en binnentuin weer openen van 12:00 tot 18:00 uur. 
Zorg dat u voorbereid bent en op de hoogte van de huidige corona regels vanuit de overheid. 

Wat kunt u van ons verwachten? 
- Gastvrijheid op afstand. 
- Hygiëne maatregelen volgend RIVM protocol. 
 
Houdt bij het maken van deze reservering rekening met de volgende punten: 
- Maximaal 2 personen aan een tafel. (niet het zelfde huishouden) 
- Als u uit het zelfde huishouden komt geldt er geen maximum. (graag vermelden bij de reservering) 
- Hierbij verklaart u dat u of uw tafelgenoten geen ziekte verschijnselen hebben. 
Met hoeveel personen kom je eten
Kom je gezellig dineren of lunchen, of is het een arrangement
Op welke dag
En hoelaat
Komen jullie uit een huishouden?
jouw naam en achternaam
en jouw e-mailadres
en jouw telefoonnummer
Zijn er dingen belangrijk om te melden?
Reserveren
Locatie
Nieuwstraat 53
4921 CV Made

Openingstijden
  • Maandag 10:00 t/m 17:00 uur
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 10:00 t/m 18:00 uur
  • Donderdag 10:00 t/m 18:00 uur
  • Vrijdag 10:00 t/m 22:00 uur
  • Zaterdag 10:00 t/m 22:00 uur
  • Zondag 10:30 t/m 21:00 uur

Volg ons

@madamedelicieux

Eerstvolgende evenement

Geen evenement gevonden
X
Vanaf woensdag 28 April openen wij eindelijk ons terras weer! Wij ontvangen jullie graag van 12:00 tot 18:00 uur op ons voor terras of binnen tuin.

Wil je verzekerd zijn van een plaatsje reserveer dan via onze website of bel 0162853135.

Wij zijn blij jullie weer te mogen ontvangen. Houden jullie jezelf samen met ons aan de Corona regels? Dan maken we er samen iets gezelligs van! 

Woensdag tot en met zondag geopend. 6 dagen in de week voor een lekkere kop koffie met gebak, lunch, borrel of diner. Je kunt ook uitgebreid genieten van een high tea, high beer/wine of food on wood!

Onze take away blijft! Graag dit telefonisch te bestellen tijdens onze openingsuren. 

#Moederdag!
Gaan we high tea, uitgebreid lunchen of borrelen? Het kan bij ons op het terras of bestel het voor thuis. Bekijk hieronder onze speciale lunch.