nu geopend
3

Eerstvolgende evenement

Winterkraam
Ho, ho, ho! Proef de sfeer in ons mooie kerstdorpje on the road. Wandel, fiets of rijd gezellig even langs de Madame's winterkraam voor verschillende lekkernijen to go.

Vanaf vandaag ELKE vrijdag en zaterdag tot 19:30 uur en zondag tot 18:00 uur.
24 december 2020 Alle evenementen

Privacyverklaring

Madame Délicieux respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens alleen voor de diensten waar je om gevraagd hebt.  

ABOUT

Madame Délicieux is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 65049551 en is een Nederlandse hoofdvestiging gevestigd in Made.  

Madame Délicieux is verantwoordelijk voor het verzamelen en gebruiken van je persoonlijke gegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring. Voor vragen, opmerkingen of klachten met betrekking tot de verwerking van je persoonsgegevens kun je contact opnemen via info@madamedelicieux.nl.  

DOELEINDEN

We verzamelen of gebruiken je persoonsgegevens nooit voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacyverklaring, tenzij we hiervoor van tevoren je toestemming hebben verkregen.  

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Madame Délicieux zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Het kan voorkomen dat wij derde partijen inschakelen om een dienst of project uit te voeren (bijvoorbeeld IT of software-experts). Madame Délicieux zal deze derde partijen uitsluitend toegang geven tot systemen met persoonlijke gegevens indien dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de opdracht of dienst. De door ons ingeschakelde derde partijen zijn verplicht om een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen waarin zij zich verplichten om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.  

BEVEILIGING & BEWAARTERMIJN

Madame Délicieux neemt de benodigde technische en organisatorische maatregelen om je persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies of onrechtmatig gebruik.  

Madame Délicieux bewaart persoonsgegevens niet langer dan voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld en verwerkt. Het bewaren van persoonsgegevens kan nodig zijn om taken goed uit te kunnen oefenen of om wettelijke verplichtingen te kunnen naleven. Zie cookieverklaring.  

COOKIES

Je moet de privacyverklaring van derden raadplegen voor meer gedetailleerde informatie over hun handelen, als ook voor instructies over hoe de opt-out van bepaalde zaken werkt. Deze privacyverklaring is hierop niet van toepassing. Madame Délicieux heeft geen controle over de activiteiten van derden.  

Bij een bezoek aan onze website of bij gebruik van sommige van onze producten slaan de servers automatisch informatie op, zoals de URL, IP-adres, browsertype en -taal, en datum en tijd van je bezoek.   Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven (Google) om advertenties weer te geven wanneer je onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet jouw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over je bezoek (aan deze of aan andere websites) om advertenties weer te geven over goederen en services waarin je wellicht geïnteresseerd bent. Als je hierover meer informatie wenst of als je wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klik dan op deze link.  

Als je cookies wilt uitschakelen, kan dat via onze cookieverklaring of via je eigen browser. Meer gedetailleerde informatie over het beheer van cookies met specifieke webbrowsers kunnen worden gevonden op de browsers betreffende websites.

RECHTEN VAN BETROKKENE

Als relatie van Madame Délicieux heb je na schriftelijk verzoek de mogelijkheid je persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht feitelijke onjuistheden bevat, kunt je ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Daarnaast kun je, indien je niet wilt worden benaderd met informatie over onze producten en diensten, ons hiervan schriftelijk op de hoogte stellen.  

RECHTEN

Je kunt je beroepen op de volgende rechten:
  • Recht op het inzien van je gegevens;
  • Recht op het verwijderen van je gegevens;
  • Recht op het aanpassen van je gegevens;
  • Recht op het bezwaar maken op de verwerking van je gegevens;
  • Recht om je gegevens over te dragen;
  • Recht op het intrekken van de verleende toestemming;
  • Recht om klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Wanneer u zich wil beroepen op een of meerdere rechten, kan er contact worden opgenomen met Madame Délicieux via info@madamedelicieux.nl.  

DISCLAIMER

De op of via deze website verstrekte informatie is slechts algemeen van aard. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld, kan Madame Délicieux niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. De verstrekte informatie kan, zonder nadere berichtgeving, te allen tijde worden gewijzigd. Madame Délicieux is gerechtigd de terbeschikkingstelling van de informatie op deze website te beëindigen of de toegang daartoe te beperken. Deze website kan verwijzingen bevatten (bijvoorbeeld door middel van een hyperlink, banner of button) naar de websites van derden. Madame Délicieux heeft geen zeggenschap over deze websites noch is Madame Délicieux verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites  

WIJZIGINGEN

Deze privacyverklaring kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd bij wijzigingen in de bedrijfsvoering van de Kamer van Koophandel. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.   Heb je suggesties, klachten, of vragen over onze privacyverklaring? Stuur een e-mail naar info@madamedelicieux.nl.  

Update: september 2020

Reserveren

Met hoeveel personen kom je eten
Kom je gezellig dineren of lunchen, of is het een arrangement
Op welke dag
En hoelaat
jouw e-mailadres
en jouw telefoonnummer
Reserveren
Locatie
Nieuwstraat 53
4921 CV Made

Openingstijden
  • Maandag 10:00 t/m 17:00 uur
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 10:00 t/m 18:00 uur
  • Donderdag 10:00 t/m 18:00 uur
  • Vrijdag 10:00 t/m 22:00 uur
  • Zaterdag 10:00 t/m 22:00 uur
  • Zondag 10:30 t/m 21:00 uur

Volg ons

@madamedelicieux

Eerstvolgende evenement
Winterkraam
Ho, ho, ho! Proef de sfeer in ons mooie kerstdorpje on the road. Wandel, fiets of rijd gezellig even langs de Madame's winterkraam voor verschillende lekkernijen to go.

Vanaf vandaag ELKE vrijdag en zaterdag tot 19:30 uur en zondag tot 18:00 uur.
24 december 2020
X
Wij gaan van start met onze afhaal/bezorgkaart! Elke woensdag tot en met maandag.
📞 Bellen vanaf 11:00 uur : 0162853135.
📧 Mailen voor 11:00 uur : reserveringen@madamedelicieux.nl

🚗 Bezorging in Made €3,-
Buiten Made €1,- per km en in overleg.

#Kerst 
Bekijk ons kerstmenu voor 1e en 2e kerstdag hier
Bekijk onze kerstflyer voor tapas hier.

#Madame's Winterkraam
Ho, ho, ho! Proef de sfeer in ons mooie kerstdorpje on the road! Wandel, fiets of rijd gezellig eventjes langs voor vreschillende lekkernijen to go.
Vanaf zondag 29 november elke vrijdag en zaterdag tot 19:30 uur & zondag tot 18:00 uur.



#hightea voor thuis! 🍰🎂
€ 22,50 per persoon.
- 3 verschillende kruidenthee
- smoothie & scones
- tomatensoep
- diverse belegde sandwiches
- hartige quiche
- 5 verschillende zoetigheden
* 1 dag van te voren te bestellen.

#cadeaupakketen
Verras je personeel, vrienden, familie met een leuk samen gesteld pakket! Kom het zelf uitzoeken of laat het ons maken en bezorgen.

#tapas voor thuis!
Bekijk onze website www.partyplateau.nl

#ontbijtje 🥐
Alleen op zaterdag en zondag van 09:00 tot 11:00 te laten bezorgen! Wie verdient dit in deze tijd nou echt eens om heerlijk verrast te worden.
€ 20,- per persoon (excl. bezorging)
- croissant
- 3 verschillende harde broodjes
- jam en nutella
- ham, kaas, filet american, brie en zalm
- hard gekookt eitje
- verse jus en melk
- fruitsalade
- 2 mini zoetigheden
* 1 dag van te voren te bestellen.
🍾Het nog feestelijker maken met een bubbeltje?
€ 4,50 per persoon.