nu geopend
7

Eerstvolgende evenement

Spare Ribs avond!

28 oktober 2021 Alle evenementen

Een heerlijke High Wine in Oosterhout

en omgeving

Wijnen, wijnen, wijnen


Jaaa, we mogen weer lekker genieten op het terras met een wijntje! Een smaakvolle rode wijn of een fruitige witte wijn met bijpassende gerechtjes, tijd voor een High Wine! Een high wine is een soort alcoholistische high tea. Het wordt meestal ook aan het einde van de middag gehouden en bij elke ronde krijg je een ander gerechtje voorgeschoteld.

Met de vooraf geselecteerde wijnen kun je samen met je vriendin of moeder bijkletsen onder het genot van verschillende koude en warme gerechtjes. Voor de non-alchohol-drinkers zijn er ook alcoholvrije wijnen beschikbaar.

Bij de high wine arrangement zit:

  • een koude tapas plank met brood en smeersels
  • een huisgemaakte soep
  • vijf warme gerechtjes om samen te delen
  • een heerlijke proeverijdessert

De kosten voor een high wine is € 30,00 per persoon waarbij je vier verschillende wijnen geserveerd krijgt. Een compleet gezellig middagje of avondje uit met een high wine Oosterhout en omgeving.

High Wine Oosterhout

Genieten van een high wine in Brabant


De locatie voor de high wine is in Made, vlakbij Oosterhout in het gezellige Brabant. Het restaurant heeft vele plekken binnen waar je in een industriële maar gezellige huiselijke sfeer zit. Ook met mooi weer is er plek voor een high wine in de binnentuin of aan de straatkant op het terras. Hier heb je uitzicht op het bekende plein in Made. Je kunt voor een lekker plekje in de zon reserveren via het formulier of direct bellen naar Madame Délicieux.  En is er geen zon? Geen nood! Want het terras is overdekt en verwarmd. 


high wine in oosterhoutHigh Wine arrangement afhalen


Het is ook mogelijk om een high wine pakket af te halen bij Madame Délicieux, om een feestje te maken bij jou thuis. Een compleet arrangement met vier verschillende wijnen met de bijpassende gerechten. Je hebt alleen een fornuis en een oven nodig om de gerechtjes af te maken. Tafeltje dekken, kaarsjes aan en de glazen op tafel en je bent klaar voor de wine time! Let op, de bestelling moet je 1 dag van te voren doorgeven, zodat alles vers klaargemaakt kan worden. Afhalen is mogelijk tot 19:30 uur. high wine brabantHigh Wine Oosterhout en omgeving


Heerlijke wijnen, hapjes en goed gezelschap, klinkt als een perfect uitje! Reserveer voor een High wine bij Madame Délicieux in Made door het formulier in te vullen of bel direct naar 0162 - 853135. Vergeet niet dat je een dag van te voren moet reserveren.


Tip voor de mannen:
Er is ook een high beer arrangement. Gezellig met vrienden genieten van verschillende soorten bier met bijpassende gerechten. Bekijk de website voor meer informatie. 
  • Vier verschillende wijnen
  • Koude en warme gerechtjes
  • Ook voor non-alcohol-drinkers
  • Midden in Made, Brabant
Reserveren
Erg lekker gegeten, vriendelijk personeel en een mooi plekje! Zeker een aanrader! Eelke de Bruijn
Lekker geluncht, ook glutenvrij geen probleem, vriendelijk personeel echt een aanrader.
Tot een volgende keer. Piet Reijnart
Heerlijk gegeten en lekker in de binnentuin in het zonnetje gezeten. Eettip; de kipsate. Laura Debrza
We hebben een hightea besteld voor de bewoners van afdeling t Boveneindje. Er werd meegedacht over wat allemaal kon, ook was bij deur afleveren geen probleem! Alles zag er heerlijk uit en bewoners hebben genoten. Vonden het erg lekker Roxana Pruijsers
Heerlijk eten, vriendelijke bediening. En een leuke shop voor nog iets lekkers mee naar huis. Deborah Vellekoop
Mooie rustige plek in Made mét een uitstekende kaart. Prima prijstechnisch en smaakte heerlijk. Paul Ostermann
Heerlijk gegeten prijs kwaliteit heel goed voor herhaling vatbaar. Johan Paans
Je kan er heerlijk zitten. Vriendelijk personeel en het eten was heerlijk en eerder een te groot portie dan te klein. Barry de Gans
Heerlijk gegeten in een mooie omgeving met een vlotte bediening.
Zeker voor herhaling vatbaar. Esther Rovers
Heerlijk geluncht. Mooi ingerichte zaak, vlotte bediening. Anita62

Ervaringen en
recensies

Madame Délicieux hecht een grote waarde aan de klanttevredenheid van haar bezoekers. Lees hier alle ervaringen van onze bezoekers.

4.5

316 reviews

4

40 reviews

5

90 reviews

Volg ons

@madamedelicieux

Eerstvolgende evenement
Spare Ribs avond!

28 oktober 2021
Ogenblik geduld a.u.b.