nu gesloten
5

Eerstvolgende evenement

Spare ribs eten in made
Summervibes: Spare Ribs Avond!
Kom jij donderdagavond 6 juli bij ons genieten van de Spare Ribs Avond? Onbeperkt van het bot afvallende Spare Ribs! Mis het niet en reserveer via reserveringen@madamedelicieux.nl of bel naar 0162853135. Wij verheugen ons op je komst, tot dan!
06 juli 2023 Alle evenementen

Over ons

Bij Madame Délicieux beleef je gastronomie met een (zachte) hoofdletter G. Ervaar het enthousiasme van het jonge team in een trendy – en tegelijkertijd robuuste & warme –huiskamer met ruime, comfortabele stoelen. Laat je serveren door onze gastvrije hostessen Marit en Tessa, die graag een babbeltje met je maken. Laat je smaakpapillen dansen met verse producten van de plaatselijke bakker, groenteboer en slagerij. Onze chefkoks Rick & Jessie maken alle gerechten zelf. Zo weet je zeker dat je geniet van een echt Madame Délicieuxgerecht. Zonder onze weekendhulp zijn we natuurlijk nergens en samen zorgen we ervoor dat jij onbezorgd kunt genieten! 

Onze mediterrane binnentuin voelt als ‘la douce france’; even weg uit de alledaagse omgeving en lekker genieten van de ontspannen sfeer, fijne mensen en hemelse hapjes. Onze voortuin biedt je de mogelijkheid om weg te dromen bij het voorbijkomend verkeer,wandelaars en fietsers. Kun je geen genoeg krijgen van al dat lekkers. In ons winkeltje vind je al onze verse streekproducten, originele cadeaupakketten & meer.. 

Op 23 april 2016 heb ik, Jessie Bossers, de deuren van Madame Délicieux geopend. Ik kom uit een ondernemersfamilie en heb een passie voor goed en eerlijk eten. Na de opleiding ‘Horeca Ondernemer Manager’ afgerond te hebben kwam de kans om mijn passie voor eten te delen met anderen. Het voormalig ABN Amro pand op het welbekende pleintje ‘Den Deel’ in Made stond leeg. De ídeale locatie voor een brasserie. Wist je dat zelfs de oude kluis van de ABN Amro bewaard is gebleven? We hebben hier een koeling van gemaakt. Gaaf toch?!

Geniet heel de week van lekkere lunch, koffie met gebak, borrelen, high tea, high wine & food on wood. In het weekend kun je ook bij ons terecht voor een uitgebreid diner. Bij Madame Délicieux staan de deuren altijd voor je open.

Onze lunchtopper is clubsandwich meat en onze diner topper is de diamanthaas! Het meest verkocht en altijd lekker vers bereid op onze grill & big green egg. 

Reserveer een plekje, voel je welkom en laat je verwennen door mij en mijn geweldige team.

Reserveren

Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag!
Let op: alleen in het weekend op vrijdag, zaterdag en zondag draaien wij diner.

Overdag tijdens spits momenten is het lastig voor ons om de reservering mail bij te houden.
Mocht u van ons geen persoonlijke mail terug ontvangen met een bevestiging bel ons dan eventjes op om verzekerd te zijn van een plaatsje.
Voor welke dag wil je reserveren?
Kom je gezellig dineren, lunchen of kies voor een arrangement
Hoelaat wil je komen?
Met hoeveel personen kom je eten?
Wat is jouw voor- en achternaam?
Wat is jouw e-mailadres?
Wat is jouw telefoonnummer?
Zijn er dingen belangrijk om te melden?
Locatie
Nieuwstraat 53
4921 CV Made

Openingstijden
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 10:00 t/m 17:00 uur
  • Donderdag 10:00 t/m 17:00 uur
  • Vrijdag 10:00 t/m 22:00 uur
  • Zaterdag 10:00 t/m 22:00 uur
  • Zondag 10:30 t/m 21:00 uur

Volg ons

@madamedelicieux

Eerstvolgende evenement
Summervibes: Spare Ribs Avond!
Kom jij donderdagavond 6 juli bij ons genieten van de Spare Ribs Avond? Onbeperkt van het bot afvallende Spare Ribs! Mis het niet en reserveer via reserveringen@madamedelicieux.nl of bel naar 0162853135. Wij verheugen ons op je komst, tot dan!
06 juli 2023
Spare ribs eten in made
Ogenblik geduld a.u.b.