nu geopend
7

Eerstvolgende evenement

Spare Ribs avond!

28 oktober 2021 Alle evenementen

Over ons

Bij Madame Délicieux beleef je gastronomie met een (zachte) hoofdletter G. Ervaar het enthousiasme van het jonge team in een trendy – en tegelijkertijd robuuste & warme –huiskamer met ruime, comfortabele stoelen. Laat je serveren door onze gastvrije hostessen Nienke en Tessa, die graag een babbeltje met je maken. Laat je smaakpapillen dansen met verse producten van de plaatselijke bakker, groenteboer en slagerij. Onze chefkok Rick & Jessie maken alle gerechten zelf. Zo weet je zeker dat je geniet van een echt Madame Délicieuxgerecht. Zonder onze weekendhulp zijn we natuurlijk nergens en samen zorgen we ervoor dat jij onbezorgd kunt genieten! 

Onze mediterrane binnentuin voelt als ‘la douce france’; even weg uit de alledaagse omgeving en lekker genieten van de ontspannen sfeer, fijne mensen en hemelse hapjes. Onze voortuin biedt je de mogelijkheid om weg te dromen bij het voorbijkomend verkeer,wandelaars en fietsers. Kun je geen genoeg krijgen van al dat lekkers. In ons winkeltje vind je al onze verse streekproducten, originele cadeaupakketten & meer.. 

Op 23 april 2016 heb ik, Jessie Bossers, de deuren van Madame Délicieux geopend. Ik kom uit een ondernemersfamilie en heb een passie voor goed en eerlijk eten. Na de opleiding ‘Horeca Ondernemer Manager’ afgerond te hebben kwam de kans om mijn passie voor eten te delen met anderen. Het voormalig ABN Amro pand op het welbekende pleintje ‘Den Deel’ in Made stond leeg. De ídeale locatie voor een brasserie. Wist je dat zelfs de oude kluis van de ABN Amro bewaard is gebleven? We hebben hier een koeling van gemaakt. Gaaf toch?!

Geniet heel de week van lekkere lunch, koffie met gebak, borrelen, high tea, high wine & food on wood. In het weekend kun je ook bij ons terecht voor een uitgebreid diner. Bij Madame Délicieux staan de deuren altijd voor je open.

Onze lunchtopper is clubsandwich meat en onze diner topper is ossenhaas! Het meest verkocht en altijd lekker vers bereid op onze grill & big green egg. 

Reserveer een plekje, voel je welkom en laat je verwennen door mij en mijn geweldige team.

Reserveren

Vanaf 25 september zijn wij genoodzaakt vanuit de overheid u te vragen naar uw corona toegang bewijs. Dit kunt u laten zien doormiddel van uw corona check app, vaccinatie bewijs, herstelbewijs of negatief test bewijs die niet ouder dan 24 uur is.   

De 1.5 meter zal niet meer gehanteerd worden. 
Het corona toegang bewijs is niet nodig op ons terras. 
Wij hebben een heerlijke binnentuin met heaters en dekentjes.  

Houden jullie jezelf samen met ons aan de corona regels? 
Dan maken we er samen iets gezelligs van. 

Wij ontvangen jullie graag bij ons in de brasserie, binnen tuin of voor terras. 6 dagen in de week voor een lekkere kop koffie met gebak, lunch, borrel of diner. Je kunt ook uitgebreid genieten van een high tea, high beer/wine of food on wood. 
Met hoeveel personen kom je eten
Kom je gezellig dineren of lunchen, of is het een arrangement
Op welke dag
En hoelaat
Komen jullie uit een huishouden?
jouw naam en achternaam
en jouw e-mailadres
en jouw telefoonnummer
Zijn er dingen belangrijk om te melden?
Reserveren
Locatie
Nieuwstraat 53
4921 CV Made

Openingstijden
  • Maandag 10:00 t/m 17:00 uur
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 10:00 t/m 18:00 uur
  • Donderdag 10:00 t/m 18:00 uur
  • Vrijdag 10:00 t/m 22:00 uur
  • Zaterdag 10:00 t/m 22:00 uur
  • Zondag 10:30 t/m 21:00 uur

Volg ons

@madamedelicieux

Eerstvolgende evenement
Spare Ribs avond!

28 oktober 2021
Ogenblik geduld a.u.b.