nu gesloten
3

Eerstvolgende evenement

Spareribs Avond
Spareribs Avond in oktober
Wij verwelkomen jullie graag bij ons in de brasserie. 
Reserveer tijdig uw bezoek via het reservering systeem onderaan de website. 

17 oktober 2025 Alle evenementen

Zakelijke feestdagen arrangementen

Reserveren

Wij verwelkomen jullie graag bij ons in de brasserie van woensdag tot en met zondag. 
Op woensdag, donderdag, zondag zijn wij geopend tot 17:00 uur en op vrijdag, zaterdag tot 22:00 uur. 
 
Wil je tijdens niet openingsuren bij ons komen eten/borrelen/feesten met een groepje of groter gezelschap? Aarzel niet om met ons contact op te nemen. We kijken graag mee wat de mogelijkheden hierin zijn en maken een passend voorstel! 
 
Overdag tijdens spits momenten is het voor ons lastig om de mail bij te houden. Mocht je van ons geen persoonlijke mail terug ontvangen met een bevestiging, bel ons dan eventjes op om verzekerd te zijn van een plaatsje. 
Voor welke dag wil je reserveren?
Kom je gezellig dineren, lunchen of kies voor een arrangement
Hoelaat wil je komen?
Met hoeveel personen kom je eten?
Wat is jouw voor- en achternaam?
Wat is jouw e-mailadres?
Wat is jouw telefoonnummer?
Zijn er dingen belangrijk om te melden?

Locatie
Nieuwstraat 53
4921 CV Made

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 10:00 t/m 17:00 uur
  • Donderdag 10:00 t/m 17:00 uur
  • Vrijdag 10:00 t/m 22:00 uur
  • Zaterdag 10:00 t/m 22:00 uur
  • Zondag 10:30 t/m 17:00 uur

Volg ons

@madamedelicieux

Eerstvolgende evenement

Spareribs Avond in oktober
Wij verwelkomen jullie graag bij ons in de brasserie. 
Reserveer tijdig uw bezoek via het reservering systeem onderaan de website. 

17 oktober 2025
Spareribs Avond
X

Wild Avond! 

Donderdag 20 november 

Alleen op reservering. 

 

- Amuse 

Wild kroketje 

Hertenpoulet, rode wijn, uitjes, jeneverbes en ontbijtkoek met veenbessen mosterd. 

 

- Voorgerecht 

Tartaar van hert met eendenlever, gel van zoet zure rode ui, rode biet, zwarte knoflook en wild zwijn coppa. 

 

- Tussengerecht 

Madaglioni trio van wild 

Fazant, everzwijn, hert met funghi procini saus. 

 

- Hoofdgerecht 

Wild zwijn zacht gegaard 

Cantharellen, knolselderij crème en gefrituurde schorseneren. 

 

- Nagerecht 

Ronde rouge 

Pure chocolade, quenelles van roodfruit en witte chocolade met een bol marja’s zuivelijs. 

Ogenblik geduld a.u.b.